П`ятниця, 29.03.2024, 14:33
Вітаю Вас Гість | RSS

Офіційний сайт Каховської паланки УДЮТ СІЧ

Головна » 2013 » Серпень » 2 » Соснова Січ 2013
11:37
Соснова Січ 2013

Соснова Січ 2013 пройде з 5 по 8 вересня 2013 року, у Сосновому борі між Таврійськом та Каховкою, друга галявина від лісництва.


Основна Інформація:

Організатори: Каховська паланка УДЮТ «СІЧ», Новокаховсько-Генічеська єпархія УПЦ, Каховська міська рада, Каховська райдержадміністрація,  Каховська міська МГО «Драйв», Херсонський клуб реконструкторів «Лицарі Великого степу», Каховське Козаче Товариство, Херсонська обласна організація соборного козацтва «СІЧ»,  Каховський районний центр дитячої та юнацької творчості, Каховський міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, Каховська міська МГО «Молодіжна політика», Каховська районна об’єднана центральна бібліотека.

МЕТА Козацьке виховання учасників

Завдання:          - фізичне загартування учасників через участь у козацькому вишколі;

 -  отримання учасниками позитивних емоцій;

 -   духовне виховання учасників збору;

 -  теоретична та практична підготовка волонтерів.

 

Організатори забезпечують: козацьку охорону збору, програму збору, проведення тренінгів та занять, медичне обслуговування збору та нагороди переможцям і призерам змагань.

УЧАСНИКИ:  молодіжні   організації козацького спрямування міста Каховки та Каховського району та запрошені гості з інших регіонів України.  Учасники повинні бути забезпечені всім необхідним для участі у заході. Для змагань з орієнтування мати один компас на команду. Бажано наявність форми (футболки з відповідною символікою, камуфляж, вишиванки) та натільного хрестика (для хрещених; просимо футболки з партійною символікою не використовувати як форму )

Склад команди:  для участі у змаганнях потрібна команда 5 чол., це мінімальна кількість, оптимальна кількість 15 чоловік  та два керівника, один з  яких буде використовуватися як суддя змагань

Вік учасників: 14-17 років (але допускається участь і менших за віком при умові їх активної участі в усіх заходах програми)

Змагання: стрільба з пневматичної зброї, з луку, ДАРТС, спортивні змагання, козацькі забави.  У суботу біля вогнища буде проведено ПАРАД ВИШИВАНОК, в який входить конкурс номерів художньої самодіяльності на козацьку тематику (бажана участь усієї команди) та вихід у вишиванках.  Для конкурсу стінної преси організатори надають папір на якому малюється газета, приготовлені заздалегідь  аплікації, фото дозволяються. Також буде проводитися індивідуальний конкурс на кращий плакат на тему: «Цілі розвитку тисячоліття. Твоє майбутнє у твоїх руках!» (формат А4).

Окрема нагорода за краще оформлення підтабіру та підтримання в ньому порядку та чистоти. Переможців в цьому конкурсі визначатимуть отамани куренів учасників таборування.

 

Волонтерська робота:

- теоретичні навчання;

- козацька толока ( прибирання сміття навколо табору та робота у розпліднику в лісництві).

Козацькі навчання: по історії козацтва від клубу ре конструкторів «Лицарі Великого степу», тренінги, семінари та лекції.

Переглядів: 1028 | Додав: hetf1eld | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:

Форма входу

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Пошук